Yrityksen historia lyhyesti

Top Gold on kotimainen vuonna 1988 perustettu perheyritys. Yrityksen perustaja Timo Seivo on työskennellyt ennen Top Goldin perustamista kultaseppänä eri yrityksissä jo vuodesta 1967. Nykyään yrityksen toimitusjohtajana toimii Timon poika Tommi joka on kasvanut kultasepän ammattiin isänsä opissa. Alkuvuosina yritys toimi vuokratiloissa, mutta vuonna 1998 pääsimme muuttamaan omiin tilaviin n. 700 neliön työtiloihin.

Tuotteet ja valmistustavat

Päätuotteitamme ovat saumattomat kelta- ja valkokultaiset, palladiumiset ja hopeiset kihlasormukset, kultaiset korvakorut, riipukset, timanttisormukset, helmikorut, kalvosinnapit ja solmioneulat. Teemme jonkin verran myös tilaus- ja korjaustöitä sekä pinssejä, liikelahjoja, fanituotteita, kansallispukukoruja…

Valmistustapamme ovat yhdistelmä nykyaikaisia menetelmiä sekä perinteistä kultasepäntyötä ja molempia hyödyntämällä työ on kustannustehokasta ja nopeaa. Erilaisia korumalleja meillä on tällä hetkellä yli 1000 ja uusia pyritään suunnittelemaan jatkuvasti. Malleja syntyy 3D-mallinnuksella, prässäämällä, valamalla ja osa aivan perinteisesti käsityönäkin.
Alihankkijoina käytämme alamme kotimaisia ammattilaisia jolloin voimme olla varmoja että työnlaatu säilyy läpi koko valmistusprosessin ja toimitusajat pysyvät lyhyinä. Yrityksemme toiminta on vuosien saatossa laajentunut ja korujen valmistuksen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu myös erilaiset palkitsemistuotteet sekä laserkaiverrukset. Mitaleita pystymme valmistamaan myös asiakkaan omalla stanssilla. Tehokkaiden työtapojen ja koneiden ansiosta meillä valmistuu niin pienet kuin isommatkin mitalierät asiakkaan tarpeisiin.

Korujemme materiaalit ja ekologisuus

Kaikki korujemme kulta on 100% kierrätettyä. Käyttämämme lanka- ja levymateriaali sulatetaan ja muokataan omalla pajallamme, jolloin materiaalihävikki on erittäin vähäistä. Metallia sisältävät kiillotus- ja kemikaalijätteet kerätään tarkoin talteen ja puhdistetaan jolloin arvokasta metallia ei joudu hukkaan eikä vaarallisia kemikaaleja luontoon. Ostamme myös romukultaa joka lähetetään puhdistettavaksi ja se palautuu takaisin käyttöömme esimerkiksi puolivalmisteiden muodossa. Teemme tässä yhteistyötä niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin yritysten kanssa. Koruihin istutetut timantit sekä muut jalokivet hankitaan luotettavalta kotimaiselta toimijalta. Omien malliemme timantit ovat pääasiassa laatuluokitukseltaan w/si, lisäksi koruissamme käytetään jonkin verran myös synteettisiä jalokiviä. Yksittäiskappaleisiin ja tilaustöihin on mahdollista tilata erikokoisia ja -laatuisia kiviä, joten asiakkaan toiveisiin voidaan vastata varsin kattavasti.

Tavoitteemme

Pienenä yrityksenä pystymme toimimaan joustavasti ja kattavan varaston ansiosta toimitusajat ovat lyhyitä. Pitkä kokemus kultasepänalalta sekä tehokkaat työtavat takaavat sen, että pystymme vastaamaan asiakkaan tarpeisiin kilpailukykyisin hinnoin. Motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme pyrkii siihen, että tuotteiden laatu vastaa asiakkaan toiveita.

Kotisivut yritykselle Helpotkotisivut.fi
© 2020 Top Gold Oy | Tietosuojaseloste